7. juni 2024

Dagens spørsmål

Svar riktig på dagens spørsmål og vinn 2500 ekstra skritt

Bonuspoengene dine blir lagt til saldoen din ved flittige “gå-skritt”!

Se scoreboard

HPs rapport om bærekraftig påvirkning

HP har publisert en rapport om bærekraftig påvirkning de siste 21 årene

Bærekraft har vært en del av HPs DNA siden selskapet ble grunnlagt for mer enn 80 år siden. HP har alltid vært et sted der innovasjon driver frem ekstraordinære bidrag til menneskeheten. Gang på gang har vi hatt visjonen til å se nye muligheter for den rollen vi kan spille i verden – og oppfinnsomheten til å skape teknologi som inspirerer til ambisiøs fremgang.

Det er dette tankesettet som har ført til at vi har satt oss dristige mål for 2025, 2030 og 2040 med fokus på klimatiltak, menneskerettigheter og digital likestilling. Og i vår årlige rapport om bærekraftig påvirkning kan du få en oppdatering om dette viktige arbeidet.

Se hele rapporten på denne lenken – eller sammendraget her.

 Her er noen av høydepunktene fra rapporten:

  • Baner vei for netto nullutslipp: Vi har som mål å oppnå netto nullutslipp av klimagasser innen 2040
  • Eliminering av plast: Vi reduserte mengden engangsplastemballasje med 44 % i 2021 – en økning fra 19 % i 2020. Dette er et stort skritt mot målet vårt om å eliminere 75 % av engangsplastemballasjen innen 2025 sammenlignet med 2018, og støtter målet vårt om å nå 75 % sirkularitet for produkter og emballasje innen 2030.
  • Beskyttelse av skoger: Vi samarbeider med ledende naturvern- og miljøorganisasjoner for å investere i skogrestaurering og ansvarlig forvaltning for å kompensere for tap av skog for alt papir som brukes i HP-skrivere og utskriftstjenester.
  • Fremme mangfold, likestilling og inkludering
  • Styrke arbeiderne i leverandørkjeden vår
  • Fremskynde digital likestilling
  • Vi har utvidet vårt bransjeledende Amplify Impact-program til å omfatte mer enn 10 000 forhandlere i 40 land.
  • Vi støtter lokalsamfunnene våre: Siden 2016 har vi lagt ned 692 000 timer i frivillig arbeid. Det tilsvarer rundt 80 års frivillig arbeid! Men vi ønsker å gjøre enda mer. Målet vårt er å nå 1,5 millioner dugnadstimer innen 2025 – og alle HP-ansatte har rett til fire timers betalt frivillig arbeid hver måned.
Dagens spørsmål – 7. juni 2024